De Top 10 Nederlandse Sites voor 50plus dating

De wereld van online dating kan erg overweldigend zijn. Vooral als up op zoek bent naar een platform voor 50plus dating. Of u nu, na een lange relatie, weer op zoek bent naar ware liefde of simpelweg naar een leuk contact om uw vertrouwen te boosten; wij helpen u de juiste datingsite te vinden die past bij uw behoeften. We hebben onderstaande kenmerken beoordeeld; zo is het kiezen van de juiste datingsite een fluitje van een cent!

WebsiteINTRODUCTIEWAARDERINGScoremeer
70% Hoogopgeleid
EliteDating
Perfect voor de hoger opgeleide 50+ single.

Beoordeel nu! slecht matig goed zeer goed uitstekend Bedankt voor uw beoordeling! (5989)
9.9

Meer informatie
Bezoek website
Bezoek EliteDating
Parship Het is nooit te laat om ware liefde te vinden.

Beoordeel nu! slecht matig goed zeer goed uitstekend Bedankt voor uw beoordeling! (5904)
9.5

Meer informatie
Bezoek website
Bezoek Parship
Lexa De nummer 1 & de meest betrouwbare datingsite van Nederland

Beoordeel nu! slecht matig goed zeer goed uitstekend Bedankt voor uw beoordeling! (2030)
9.3

Meer informatie
Bezoek website
Bezoek Lexa
50liefde.nl De grootste datingsite voor 50 plussers op zoek naar een relatie of vriendschap

Beoordeel nu! slecht matig goed zeer goed uitstekend Bedankt voor uw beoordeling! (3012)
8.0

Meer informatie
Bezoek website
Bezoek 50liefde.nl
50PlusMatch Online Dating voor de ondernemende 50 plusser

Beoordeel nu! slecht matig goed zeer goed uitstekend Bedankt voor uw beoordeling! (902)
7.7

Meer informatie
Bezoek website
Bezoek 50PlusMatchLaatste update: Jan 21, 2019
Parship

Social Media

Facebook    Twitter    Google+Site Finder
Vindt u het moeilijk om te bepalen welke datingsite bij u past?

Hier vindt u welk platform voldoet aan uw eisen en wensen!FAQ
Waarom online dating?

Veel mensen vroegen ons “waarom zou ik online dating proberen”? Een simpel antwoord is “omdat het een leuke en makkelijke manier is om nieuwe mensen te ontmoeten”. Echter, uit onze ervaring bleek dat mensen deze vraag stelden omdat zij niet goed begrepen wat online dating precies inhoudt en hoeveel verschillende websites en platforms er bestaan. Online dating websites proberen gelijkgestemde mensen samen te brengen om het voor hen mogelijk te maken een nieuwe vriend, date, partner of casual contact te vinden. Het internet helpt je simpelweg om je zoekradius te vergroten en biedt je een aantal handige hulpmiddelen (berichten sturen, video gesprekken etc.) om je zoektocht leuker te maken. Online dating is wat je er zelf van maakt – net als wanneer je met vrienden naar een bar gaat om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus waarom online dating? Het is de perfecte manier om nieuwe vrienden, dates of partners te vinden op een leuke manier.Wat is belangrijk bij de keuze van een online datingsite?

Er zijn in Nederland alleen al meer dan 600 actieve dating websites. Het is slim om jezelf de vraag te stellen of je op zoek bent naar een leuke date, een serieuzere partner of naar een lange termijn relatie. Alhoewel de grens hiertussen niet altijd even duidelijk is, kan er op deze manier toch een goed ondescheid gemaakt worden tussen de verschillende datingsites. Aan de ene kant heb je pure dating (of zelf casual dating) websites waarbij je door duizenden profielen kunt bladeren en aan de andere kant zijn er de zogenaamde matchmaking websites die je willen helpen bij jouw zoektocht naar een levenspartner of een toekomstige echtgeno(o)t(e). Lees door onze reviews van de verschillende online datingsites en ontdek welk platform wat aanbiedt.Wat zou mijn budget moeten zijn bij het starten van online dating?

Er zijn verschillende opties van 100% gratis datingsites tot betaalde lidmaatschappen met maandelijkse prijzen tot € . Voor welk soort datingsite jij kiest hangt volledig van jouw wensen af. Echter, zoals vermeld in de vorige paragraaf, worden scammers ontmoedigd door betaalde online dating services waardoor de betaalde services in staat zijn een meer serieuze gemeenschap te creëren.Mijn vraag staat er niet bij – wat kan ik doen?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen (webmaster@top10nederlandsedatingsites.nl) wanneer je vraag nog niet is beantwoord na het lezen van bovenstaand FAQ. Echter, wij vragen u enig geduld te hebben bij het beantwoorden van uw e-mail.

 • EliteDating

  Elitedating is echt heel anders dan andere datingsites. Je merkt meteen een verschil qua mensen die op Elitedating ingeschreven staan. Mensen zijn echt veel serieuzer en eerder geneigd een serieuze date in te gaan. Wat mij betreft is EliteDating dus wel echt een aanrader!

  Naam: Lees recensie

 • EliteDating

  Ik heb behoorlijk wat datingsites uitgeprobeerd, maar uiteindelijk dus terecht gekomen bij EliteDating. Wat een verschil met veel andere datingwebsite. Hier gaat iedereen veel netter met elkaar om en is iedereen echt op zoek naar een serieuze relatie. Daarom wil ik iedereen die serieus wil daten graag EliteDating aanraden.

  Naam: Erik Lees recensie

 • Relatieplanet

  ik vond het leuk

  Naam: Lees recensie

 • 50liefde.nl

  SLECHT en ONBETROUWBAAR

  Naam: els Lees recensie

 • be2

  volledig ongeloofwaardige profielen. Diverse dames staan met 1 profielfoto in vijf woonplaatsen tegelijk. Reacties geven vaak direct email adres. NIET AAN BEGINNEN!

  Naam: Lees recensie

 • 50PlusMatch

  Zeer goede website

  Naam: Jan Lees recensie

 • EliteDating

  De mogelijkheid om met het zoals ze dat noemen, kennismakings proces, gemakkelijk in contact te komen met andere leden heeft mij erg geholpen aangezien ik in het begin verlegen kan zijn om iemand te benaderen. Op deze manier kon ik met voorgeformuleerde vragen toch al wat meer te weten komen over iemand waarna ik zekerder was over het starten van een gesprek. Ik heb hier mijn vriendin gevonden waar ik nu al 3 maanden mee samen ben. Ik ben met al mijn vragen steeds prima geholpen door een vriendelijke dame van de klantenservice. De partnervoorstellen die ik kreeg pasten bij waar ik naar zocht en het was prettig dat ik geen duizenden profielen door hoefde te klikken zoals bij andere sites. ELITEDATING bedankt.

  Naam: Bert Lees recensie

 • Zoosk

  Aanmelding ging snel en probleemloos. Qua functies ben ik tevreden geweest omdat ik op een wat speelsere wijze met andere singles in contact kon komen dan bij andere datingsites. Een tijdje problemen gehad met inloggen maar hiervoor ben ik snel en zeer professioneel geholpen. Heb een ontzettend goede date gehad via deze site met iemand die echt dezelfde interesses had en nu zijn we al even samen. Zoosk maakte het mogelijk. Aanrader.

  Naam: Gerda Lees recensie

Online dating en veiligheid

Online dating voor Nederlandse singles is een leuk en spannend avontuur omdat er ontzettend veel verschillende datingsites zijn met zeer uiteenlopende doelgroepen. Deze datingsites zijn een geweldige manier om met meer nieuwe mensen in contact te komen met wie je hopelijk een ´klik´ hebt.

Echter, soms vergeten mensen om aan hun persoonlijke veiligheid te denken tijdens het online daten. Ook al is er geen reden tot paniek – immers, Nederlandse dating sites proberen een online dating platform te creëren dat zowel veilig als transpart is voor de mensen die van deze service gebruik maken – het is desalniettemin belangrijk om een aantal fundamentele veiligheidsvoorschriften te volgen:

 1. Maak nooit geld over naar een persoon die je niet kent. Je dient uiterst voorzichtig te zijn wanneer een persoon die je net online hebt leren kennen je vraagt hem of haar financieel te helpen. Hoewel sommige verhalen hartverscheurend zijn, zijn ze meestal ook fictief. Deze personen zijn professionals die dramatische verhalen verzinnen om jouw medeleven voor zich te winnen. Dus voordat je besluit iemand die je niet kent financieel te ondersteunen is het aan te raden eerst met een goede vriend, familielid of advocaat te overleggen. Meestal zijn mensen van buitenaf meer objectief dan jijzelf.
 2. Wees altijd voorzichtig wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. Het is zeer begrijpelijk als je een speciaal persoon die je ontzettend interessant vindt graag zo snel mogelijk wilt ontmoeten. Echter, het is erg verstandig om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen voor je de ander ontmoet. Vertel een vriend of familielid dat je met iemand die je online heeft ontmoet hebt afgesproken en geef hen de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van deze persoon. Daarnaast doe je er verstandig aan om elkaar op een openbare plek te ontmoeten, waar je jezelf comfortabel voelt en die je mogelijkheden biedt om deze plek gemakkelijk te verlaten wanneer je jezelf realiseert dat jouw date geen perfecte match is.

Naar welk land jouw zoektocht naar een partner je ook leidt, wij wensen je veel geluk toe!

Vind u het lastig? Probeer onze nieuwe tool die u assisteert bij het vinden van een passende datingsite

Berekenen ×

Gegevens verzamelen

0%
×
{wizardPercent}%
{intro}
{members}
{rating_stars}
{link_read_review}
{button_visit_site}
{button_visit_site}
×