review_subpage_headline


Waardering
Functies
Geloofwaardigheid
Veiligheid
Gebruiksgemak
SupportOur Top 3

Overzicht:

Er zijn ontzettend veel datingsites actief in Nederland. 50plusMatch probeert zich te onderscheiden door, zoals de naam al weggeeft, zich puur op 50 plussers te richten. Hier kunnen zij andere 50+ singles vinden of anders vriendschappen sluiten met leeftijdsgenoten. Het is erg eenvoudig om in je account naar andere leden te chatten of e-mails te versturen. Daarnaast biedt deze website de mogelijkheid om via het platform een oproep te plaatsen om elkaar in real-life te ontmoeten of om bijvoorbeeld een klein uitstapje te organiseren voor een aantal leden.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

De inschrijving bij 50plusMatch is gratis. Je kunt dan 5 foto’s van jezelf plaatsen, profielen van andere leden bezoeken, en berichten versturen. Wanneer je echter dieper in contact wil komen middels e-mails, chat, of aan een van de mogelijke uitstapjes deelnemen dan dien je een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Wil je echter uitgebreid mailen, chatten, oproepjes plaatsen, of aan evenementen deelnemen, dan heb je een premium lidmaatschap nodig.

De website is erg overzichtelijk waardoor het makkelijk wordt op een leuke manier andere vijftigplussers te ontmoeten. Door middel van zoek criteria kun je eenvoudig leden vinden die dezelfde interesses als jij delen.

Je kunt eenvoudig andere mannen en/of vrouwen van de 50+ generatie opzoeken via het zoekveld. Je kunt filteren op de criteria die je belangrijk vindt. Het is erg eenvoudig mensen te vinden met dezelfde interesses.

Bezoek 50PlusMatch

Prijzen:

Abonnement Kosten per maand Totale kosten Je bespaart*
1 maand €17.95 €17.95
3 maand €13.30 €39.30 26%
6 maand €9.95 €59.70 45%
12 maand €7.50 €90.00 58%

*Vergelijking van kosten per maand met de kosten voor een abonnement van 1 maand.

Bezoek 50PlusMatch