review_subpage_headline


Waardering
Functies
Geloofwaardigheid
Veiligheid
Gebruiksgemak
SupportOur Top 3

Overzicht:

EliteDating stelt je voor aan andere leden op basis van de wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Vul de persoonlijkheidstest in en voeg aan je profiel toe welke eigenschappen je zoekt in een partner. De persoonlijkheidstest is ontwikkeld door deskundigen op het gebied van relatiepsychologie. Je kunt een gratis account aanmaken en je ontvangt de resultaten van de test ook gratis. Daaropvolgend krijg je een aantal matches te zien. Wanneer je een Premiumlidmaatschap neemt, heb je toegang tot alle functionaliteiten en meer contactmogelijkheden. EliteDating richt zich op hoger opgeleiden en 70% heeft dan ook minimaal een bachelordiploma. Deze datingsite is eenvoudig in gebruik en door de geweldige persoonlijkheidstest is er een zeer hoge kans op succes.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Men hoeft niet meer zelf op zoek in de database, de partnervoorstellen worden elke dag toegestuurd! Het invullen van de extensieve vragenlijst van ruim 280 vragen kost natuurlijk wat tijd. Maar wanneer je het druk hebt dan kun je gemakkelijk je antwoorden tussentijds opslaan. Deze methode garandeert leden die serieus zijn, iedereen heeft namelijk de tijd genomen om de vragen te beantwoorden. De matching is dan ook erg effectief. Omdat EliteDating over uitgebreide informatie beschikt kan het gedegen matches aanbieden. De aanmelding is kosteloos, evenals het invullen van de persoonlijkheidstest, het zien van jouw eerste paar partnervoorstellen en het leggen van het eerste contact.

De website voorziet in de meest voorkomende helponderwerpen en daarnaast is de klantenservice 6 dagen per week bereikbaar. De bescherming van jouw gegevens heeft de hoogste prioriteit bij EliteDating. Alle ontvangen gegevens worden gecodeerd zodat deze nooit toegankelijk zijn voor andere gebruikers noch voor derden. Bovendien begeven leden zich na de aanmelding in de veilige HTTPS omgeving van de website.

Bezoek EliteDating

Prijzen:

De maandelijkse kosten voor een Premium PLUS lidmaatschap. (per maand)

Abonnement Kosten per maand Totale kosten
1 maand €89.90
3 maand €49.90 €149.70
6 maand €29.90 €179.40
12 maand €24.90 €298.80
24 maand €18.90 €453.60

Bezoek EliteDating