review_subpage_headline


Waardering
Functies
Geloofwaardigheid
Veiligheid
Gebruiksgemak
SupportOur Top 3

Overzicht:

PARSHIP is een van de grootste datingsites in Nederland. Hier heb je een extra grote kans van slagen, vanwege de persoonlijkheidstest die ze hanteren. Daarmee worden een aantal persoonlijkheidskenmerken van je geëvalueerd. Daarbij letten ze op kenmerken die invloed hebben op relaties. Aan de hand van die test stelt PARSHIP singles aan elkaar voor, die goed bij elkaar zouden kunnen passen. Dat het werkt is zeker: 1 op de 3 vindt bij PARSHIP een relatie. En het fijne is dat je vervolgens ook nog zelf kan zoeken; je zit dus niet vast aan de voorstellen van PARSHIP.

Veiligheid en anonimiteit staan hoog in het vaandel bij PARSHIP. De klantenservice checkt profielen handmatig om ervoor te zorgen dat ongewenst gedrag en ongewenste profielen buiten de deur blijven. Ook heb je als dater zelf in de hand wie jouw foto’s zien, je geeft ze zelf vrij aan wie jij wilt. Veel controle dus!

Deze datingsite biedt ook veel adviezen over van alles en nog wat op relatiegebied. Er is een singlecoach die regelmatig adviezen geeft en je zo kan helpen in de zoektocht naar liefde.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Tegenwoordig wordt er een grote waarde gehecht aan veiligheid en anonimiteit. Naast het verzorgen van een veilige date omgeving door onder andere het handmatig controleren van profielen, biedt Parship ook een uitgebreide begeleiding tijdens de zoektocht naar een partner middels help artikelen en de klantenservice via e-mail, post en fax.

Bezoek Parship

Prijzen:

Overzicht van de investeringen per maand op datingsite PARSHIP.nl.

Abonnement Kosten per maand Totale kosten Je bespaart*
6 maand €44.90 €269.40
12 maand €39.90 €478.80 11%
24 maand €24.90 €597.60 38%

Bezoek Parship