review_subpage_headline


Waardering
Functies
Geloofwaardigheid
Veiligheid
Gebruiksgemak
SupportOur Top 3

Overzicht:

Pepper neemt afstand van het standaard riddeltje dat bij veel andere datingsites terug te vinden is. Bij pepper kun je jezelf goed uitdrukken door je persoonlijke interesses uit te beelden op een soort dashboard in je profiel. Je kunt op deze manier al snel zien of iemand bij je past en deze persoon hierna uitnodigen voor een “JustCoffee” of een leuke chatsessie beginnen. Pepper is een ontzettend interactieve datingsite.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Het samenstellen van je profiel is te vergelijken met het samenstellen van je facebook pagina. Je ziet in 1 oogopslag wat de hobbies, interesses, looks en persoonlijkheid is van je match. Je kunt hier foto´s en zelfs video´s uploaden en daarnaast kun je heel makkelijk een eerste gesprek met iemand beginnen middels een chatgesprek. Je kunt met meerdere matches tegelijk chatten. Als jij iemand bent die meer op jouw privacy gesteld is dan is het ook mogelijk om je Pepper account niet met je facebook pagina te linken.
Bij Pepper kun je zelf door het leden bestand bladeren op basis van een persoonlijkheidstest. Je kunt je interesse in iemand tonen door bijvoorbeeld een foto te liken zoals dat ook op facebook kan. Als gratis lid kun je matches zoeken en alle profielen en foto´s bekijken. Voor het chatten heb je een Premium account nodig. Pepper:fris en modern!

Bezoek Pepper

Prijzen:

Abonnement Kosten per maand Totale kosten Je bespaart*
1 maand €25.00 €25.00
3 maand €15.00 €45.00 40%
6 maand €9.95 €59.70 60%

*Vergelijking van kosten per maand met de kosten voor een abonnement van 1 maand.

Bezoek Pepper