review_subpage_headline

Our Top 3

Overzicht:

Volgens velen is Relatieplanet de beste datingsite van Nederland. Relatieplanet richt zich op een brede doelgroep, werkt prettig en is al jaren succesvol. Relatieplanet heeft daarom een enorm bereik en een ontzettend groot leden bestand waar je vrij doorheen kunt scrollen en alle foto´s van andere leden kunt bekijken. Relatieplanet organiseert zowel zeer verschillende intiemere events en als grootschalige feesten door het hele land. Op de website worden tips gegeven door de datingcoach van Relatieplanet en kunnen er desgewenst vragen worden gesteld. Relatieplanet is 6 jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar, is eerder door Tros Radar tot beste betaalde datingsite uitgeroepen, behaalde onlangs de hoogste score bij Vara’s Kassa en is tevens winnaar van meerdere Thuiswinkel Awards in de categorie dating.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Relatieplanet werkt eenvoudig en goed. Je kan je gratis inschrijven, en met een gratis lidmaatschap heb je bij Relatieplanet meer mogelijkheden dan bij andere grote datingsites. Het inschrijven gaat eenvoudig, je vult enkele vragen over jezelf in waarna je meteen door het leden bestand op zoek kunt naar matches. Wanneer je gebruik wil maken van extra mogelijkheden dien je daarvoor een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Dit geeft de grootste kans op succes.. Relatieplanet houdt scherp in de gaten wat er gebeurt op hun datingsite zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en er kan snel worden ingegrepen wanneer een member de vooropgestelde regels overtreed. De privacy van de leden is erg belangrijk voor Relatieplanet en de gegevens worden goed beschermt. Zo kan iedereen er prettig en gerust daten. Relatieplanet is tevens lid van het Keurmerk Veilig Daten. Relatieplanet is als een van de weinig datingsites ook telefonisch bereikbaar. De klantenservice is 7 dagen in de week beschikbaar van 09:00 tot 23:00.

Prijzen:

De tarieven van Relatieplanet zijn lager dan bij vergelijkbare sites. Bovendien heeft Relatieplanet veel verschillende abonnementen. Wanneer je nog niet bekend bent met online dating is dit dus een perfecte kans om eens te proberen of dit iets voor jou is.

Abonnement Kosten per maand Totale kosten
1 maand €20,00 €20,00
3 maand € 9,00 €27,00
6 maand € 8,00 €48,00
12 maand € 6,00 €72,00