review_subpage_headline

Our Top 3

Overzicht:

Zoosk is een mix tussen een datingsite en een sociaal netwerk met 10 miljoen leden verspreid over meer dan 20 landen wereldwijd. De website biedt de mogelijkheid leden te zoeken, berichten te versturen en ontvangen, online spellen te spelen (alleen of met een andere bezoeker), een matching systeem, en nog veel meer. Als gratis lid kunt u standaard berichten versturen en ontvangen. Indien u zelf berichten wilt versturen en kunnen ontvangen dient u Premium lid te zijn.

Zoosk helpt je bij het zoeken van singles in de omgeving. De site richt zich op het samenbrengen van singles met dezelfde interesses. Ook kan je je bij deze site aanmelden om vrienden te zoeken, maar over het algemeen is de ondertitel van de Zoosk: ‘The Romantic Social Network’.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid:

Zoosk vindt gebruiksvriendelijkheid en veiligheid erg belangrijk. Nieuwe leden worden daarom ook gecontroleerd en persoonlijke informatie is gecodeerd.

Prijzen:

Als je echt serieus op zoek wilt naar een maatje of nieuwe partner dan raden wij je aan om ten minste voor een 3 maanden abonnement te gaan. Het abonnement van 1 maand is vaak te kort om het contact met iemand echt naar het volgende niveau te brengen.

Abonnement Kosten per maand Totale kosten Je bespaart*
1 maand €30.24 €30.24
3 maand €21.17 €63.50 30%
6 maand €15.12 €90.51 50%

*Vergelijking van kosten per maand met de kosten voor een abonnement van 1 maand.